Найкращі альтернативи PornHub

Найкращі альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського одкровення (чи прокляття?), ми залишаємось у захоплюючі часи, щоб претендувати на найменше. Між кожною з божевільних реакцій, які люди потребували цього року, особливо коли це стосується окремих людей’ сексуальні звички цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я зробив за останні пару місяців. І все ж одна річ, якої я не знаю’ Не вірю, що навіть я бачив це — принаймні повністю – — це була суттєва чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і веб-сайт уже ніколи не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про епічну подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub постійно викликав принаймні трохи суперечок, незважаючи на те, що це місце для розваг дорослих. Насправді, більшість хлопають по земній кулі’ Туб-сайт номер один або міститься, або принаймні сильно перебільшено.

Проте після місяців тиску на MindGeek’ провідний інтернет-сайт. По-перше, петиція про те, щоб k * ddie порно було видалено з веб-сайту, відновила понад 425 000 підписів після збору скарг, які насправді з’явилися на веб-сайті.за посиланням pornò веб-сайт

(Чесно кажучи, я не знаю, наскільки це правда, враховуючи, що я не шукаю цього недугу

лайно. ) Разом з усім цим, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні мати сексуальні дії без згоди. Завдяки цій репутації сайт фактично відкинувся від популярної преси в наш час, що призвело до того, що фірми банківських карток захищають клієнтів від оплати преміум-контенту на PornHub.

Очевидно, що іншою великою проблемою, з якою стикаються PornHub та інші канали, є кіберпіратство та копіпаста. Тому, з кожною з цих неприємностей, у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub завантажив, що вони брали участь у “ найширші гарантії в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порногігант дотримувався і буде дотримуватися політики:

• захист від неперевірених облікових записів від включення нового веб-вмісту будь-якого типу

• Користувачі, які завантажують файли, мають підтвердити свою фотографію зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• позбувшись можливості завантажувати більшість відео на платформі

• очищення будь-якого типу та всіх матеріалів, які не були створені перевіреними клієнтами PornHub

Останній пункт залишився в методі, мабуть, найдраматичнішим, враховуючи, що загальна кількість відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я знав, що було багато копійованих відео, однак, Боже святий, це багато.) Цікаво, що персонал PornHub висміював TikTok, Facebook та інші популярні компанії соціальних медіа за відсутність ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, навіть з такою величезною зміною в плані я отримав стан I’ м вид – занепокоєний– не з тих пір, як r * pist та інші хворі лохи мають своє лайно. Швидше для мене це виглядає як спроба триматися подалі від керівних перешкод, яка може бути невдалою.

Навіть якщо так, я б уявив, що абсолютно невинні люди вилучили їхній вміст і закрили мережі після кожного цього.

Якщо залишити осторонь мій постійний цинізм, то є причина розслабитися –– або я повинен стверджувати –– для цього є п’ятнадцять факторів.

Прямо тут’ це те, що вам слід шукати на відміну від PornHub

Хто що розуміє’ планується перейти на PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або веб-сайт миттєво закриється, я’ ми вас охопили. Нижче наведено контрольний список із десяти спокусливих веб-сайтів із безкоштовним порно, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t область трубок у певному порядку, але це може бути найефективнішим сайтом трубок, окрім PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (колишнім?) королем порнографії, XVideos незабаром може стати найпопулярнішою порнокамерою.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитесь, що цей сайт безумовно відповідає вимогам. Як і на всіх інших порносайтах, перерахованих прямо тут, на цьому є ціла купа безкоштовних лайків, а там’ Не бракує чудових завантажень, якими можна насолоджуватися. І з майже десятьма мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не переглядати додатковий порно-канал.

Якщо подумати про це, ви можете ніколи не переходити на будь-який інший сайт.

Навіть якщо ви втомитеся від записаних відеокліпів –– якщо це’ якось можливо – потрібен час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, якщо не незліченну кількість спокусливих дизайнів, створених, щоб принести вам естетичне задоволення ––принаймні, поки ви’ я отримав жетони.

xHamster

Наразі ви не’ Вам не потрібно платити за преміальне порно, але, коли справа стосується цього сайту, ви можете розглянути можливість заплатити трохи грошей за ці видатні фільми. Вибір чудовий, а висока якість абсолютно сенсаційна, оскільки гарантовано буде або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів із 7500 новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як платіжний учасник ви отримуєте нескінченні завантаження, і ви’ Матимете доступ до кількох найгарячіших робіт порнозірок того часу. Якщо ви’ хвилюєтеся щодо ціни,’не хвилюйтеся. Тридцять днів платного доступу безсумнівно коштуватимуть вам 6,99 доларів США, на долар менше щомісяця, якщо ви зареєструєтесь на 3 місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів США на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Можливо, найефективнішою угодою є отримання довічного членства, яке, безперечно, коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але якщо ви подумаєте про це, ви’ фактично отримуєте нескінченну кількість порно назавжди, і це’ s без реклами. Наразі очікується, що ви не’ я маю намір заплатити кожну частину цієї або будь-якої готівки. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та деяких інших привабливих смаколиків. Окрім секс-програм онлайн, ви можете побачити безліч рекламних мереж порнозірок і надзвичайний вибір зображень.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших людей за віком, місцем проживання, статтю та розташуванням. Ще краще, використовуючи складні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та схильностями серед інших вимог пошуку.

Безсумнівно, концепція полягає в тому, щоб поговорити з людьми, яких ви могли б захотіти побачити, але, як і можна було очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та різноманітних інших розпусних цифрових дій. Але, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників в Інтернеті. Насправді є мільйони завантажень, і це’ це просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна переглянути різноманітні привабливі фотографії та красиві GIF-файли.

І так, я зізнаюся, я трохи помилився, коли шукав одну з найбільш улюблених категорій. Технічно кажучи, одним із найбільш популярних видів порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це досить чудово, враховуючи, що на цих веб-сторінках ви бачите багато різноманітності.

Проте я вважав, що це досить широко, тому вирішив “ формально опишіть різні інші видатні групи, які належать до аматорського відбору. Маючи понад мільйон завантажень, очевидно, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; щирі люди, яких ви можете побачити, цінуючи себе, опустилися та забруднилися.

(До речі, аматорські фільми складають близько п’ятдесяти відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І щоб ви зрозуміли, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порно прослуховування у стилі гонзо, яке має якесь грубе відчуття.

А я’ я не просто маю на увазі кожне безсидне трахання.

Зауважте лише одну річ: кожне з посилань є функціональним і не містить спаму, окрім кнопки Porn Gamings –– це’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість дещо повсюдна, але ’ частково в результаті поєднання аматорського та експертного порно, яке ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що в кожному з цих каналів для дорослих доступні абсолютно нові масові фільми, цей набір є оптимальною порнографічною платформою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Вони’ У мене є категорії, щоб задовольнити будь-які переваги та більше, ніж просто звичайні, як-от анальний екшн, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ для того, що ‘описано як & lsquo; екстремальне порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр напевно надасть вам усі види парної, дивної та дуже насиченої порнографії. Очевидно, нічого з цього – як я розумію – не заслуговує очищення PornHub, але багато відео тут можуть бути неприємними для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена в минулому, після або під час ’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порнографічний сайт здається мені єдиним у своєму роді, оскільки він має ‘& lsquo; кумедний, різний фільтрувальний пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них зроблені одночасно як кишка і горіх.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але воно того варте!

Продовжуючи, додатковим чудовим аспектом цього каналу є значні сторінки взаємодії з сусідами. Існують рядки форуму для обговорення, за допомогою яких учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має кімнату чату в режимі реального часу та навіть повноцінну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча область для спілкування. Вони’ у мене постійно приєднуються нові аматорські порнозірки, а ви’ знайдете якийсь неймовірно вигадливий і забавний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ вміло знятий або знятий аматорами, висока якість величезної маси цих безкоштовних порно відео часто є чудовою.

Я ношу’ У мене немає точної інформації, але мені здається, що цей канал є одним із найбільших фільмів, опублікованих на сайті. Запропонуйте його відвідати, а ви повідомте мене –– Я припускаю, що ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви стурбовані тим, що вас переповнює стільки звернень під час відкриття сторінки, надіньте ’ t піт це. На цьому сайті є безліч варіантів пошуку та різноманітних пристроїв фільтрації. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ надано перевагу, а завантажені файли можна швидко знайти.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу цю останню альтернативу’ один я бачу на інших абсолютно безкоштовно

порносайти. Рухаючись далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпу, обов’язково високої якості, періоду відеокліпу, або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Я також мав би торкнутися SpankBang’ s Функція телевізора. Учасники цього сайту можуть не лише створювати власні мережі, а й створювати власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який безперервно транслює ту дурницю, яку ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на телевізійне посилання, ввести групу, тег, ключові слова або порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Дайте йому вигляд, і ви можете зробити це своєю цифровою фінансовою установою.

YouPorn

Коли йдеться про створення, цей безкоштовний порносайт виглядає чисто, а веб-вміст далекий від цього –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не натрапляли на цей веб-сайт, який організовує низку непристойності, ви’ чекає вражаюча винагорода. Є терабайти еротичних зображень і, можливо, петабайти порнографічного відео. Вони добре організовані в десятки класифікацій, які повинні бути привабливими для майже кожного почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є виконавці-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, ще більше експертної еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у меню. Поряд з ним є розділ еротики, який містить потоки збудливих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порнографічного каналу ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські версії все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ Не має забагато у вигляді додаткових вишукувань, що чудово підходить для тих, хто хоче заскочити та зійти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб скористатися перевагами цього сайту’ колекція пристроїв сексуального вигляду.

Кожен із найефективніших фільтрів одним клацанням миші, як-от сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і історично, і в тренді. Навіть більше, за допомогою 2 кранів ви можете отримати випадкову серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, у цій системі є легендарний список тегів, який потрібно відвідати, щоб повірити.

Дівчата з веб-камери на YouJizz Live чудово схожі на головну трубку. До речі, якщо вам подобаються блондини, загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них є всі типи сексуальних сестер, але я насправді помітив, що ти’ Знайдемо дівчат з медоволосим волоссям.

Наскільки високо ви не збираєтеся клацати й їжачити, одягніть’ ще не зламай цей горіх. Ми’ ми лише на півдорозі, і є ще багато трубок, про які можна дізнатися більше та бути в захваті.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *